Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 21:35
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

V Rusku zomreli 2 muži, keď sa pod nimi prepadla cesta a spadli do jamy. Z prasknutého potrubia ich zasiahla takmer vriaca voda

NEWS RUSKO TRAGÉDIA
Uložiť Uložené

Muži mali 49 a 53 rokov.

V centre ruského mesta Penza zaparkovali dvaja muži v Lade pred jedným nákupným centrom. Ešte netušili, že sa stanú obeťou tragédie. V tej chvíli sa pod nimi prepadla cesta a auto spadlo do jamy. Pri páde prasklo potrubie a zasiahla ich takmer vriaca voda, nehodu neprežili. O tragickej udalosti informuje miestna televízna stanica PenzaNews.

Bolestivé muky

Mužov v aute okamžite zaliala horúca voda, ktorá vytryskla z prasknutého potrubia vykurovacieho systému. Priemer potrubia je pol metra a teplota vody, ktorá na nich striekala, bola okolo 75 °C. V podstate ich prúd vody uvaril zaživa.

Odporúčané
Lekár, ktorý sa podpísal pod práceneschopnosť Pavla Ruska: Príjmem 5000 eur na daroch každý rok, nie je mi to nepríjemné Lekár, ktorý sa podpísal pod práceneschopnosť Pavla Ruska: Príjmem 5000 eur na daroch každý rok, nie je mi to nepríjemné 18. novembra 2019, 19:08

Z auta aj z jamy sa im podarilo vyliezť, no podľahli následkom popálenín. Polícia začala aj vyšetrovanie, pretože podľa nej ide o smrť z nedbanlivosti. Mená obetí ruské úrady nezverejnili.

Domov
Zdieľať
Diskusia