Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 17:40
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Na steny rímskokatolíckej fary v Poprade nastriekali satanistické symboly, ide o národnú kultúrnu pamiatku

NEWS SLOVENSKO VANDALIZMUS
Uložiť Uložené

Nechýba päťcípa hviezda ani číslo 666.

Polícia v Prešovskom kraji na svojej Facebookovej stránke informuje o vandalizme v Poprade. Podľa dostupných informácií sa dvaja mladí chalani dohodli a spoločne nastriekali rôzne nápisy a symboly na stenu národnej kultúrnej pamiatky.

Satanistické znaky na kresťanskej budove

Na stenách rímskokatolíckej fary a aj na blízkom múriku môžeš na fotografiách nižšie vidieť päťcípu hviezdu, kruh s ornamentom, čísla 666 a ďalšie nápisy. Nevieme, či sú vandali členmi nejakého satanistického hnutia, alebo sú ich nápisy výsmechom voči cirkvi.

Odporúčané
Predseda Satanovej komunity: Ježiš bol satanista, podporujeme práva homosexuálov  Predseda Satanovej komunity: Ježiš bol satanista, podporujeme práva homosexuálov 16. júna 2019, 18:15

O znehodnotení s pobúrením píšu na Facebooku policajti, ktorí už zároveň rozbehli vyšetrovanie: „Vyšetrovateľ ich už oboch obvinil zo zločinu poškodzovania cudzej veci.“ Za tento zločin im hrozí väzenia na 3 až 8 rokov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia