Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 10:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Draci chŕliaci oheň versus mágovia a armády ľudstva proti elfom. 3. séria Dragon Prince odhaľuje epický trailer a dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY DRAGON PRINCE
Uložiť Uložené

Netflix sa pripravuje na štart očakávanej 3. série Dragon Prince.

Na konci 2. série sa naši hrdinovia dostali do magickej Xadie, kde ich okamžite čakal stret s drakom. Tých bude v 3. sérii podstatne viac, keďže sa dočkáme aj veľkých stretov na bojisku a totálnej vojny medzi ľuďmi a elfmi, ktorú podľa všetkého vyprovokuje Viren. Ezran sa rozhodol vrátiť a slúžiť svojej krajine ako kráľ, no zdá sa, že Viren ho aj tak prehluší a urobí si po svojom. Trailer na 3. sériu dokonale predstavuje, na čo všetko sa môžeme tešiť. a tak si ho radšej rovno pozri. 


Dragon Prince je skvelý animovaný seriál z dielne Netflixu, ktorý beží už cez dva roky. My sme ťa o ňom informovali prostredníctvom recenzie prvých dvoch sérií a ak si sa k nemu náhodou doteraz stále nedostal, je najvyšší čas to zmeniť. 3. séria bude na Netflixe dostupná 22. novembra. Tvorcovia majú pripravený príbeh na 7 sérií, otázne však bude, dokedy im bude dávať streamovací gigant zelenú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia