Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2015, 15:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jennifer Lawrence a De Niro si „užívajú“ život pod vedením režiséra drámy Terapia láskou

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER
Uložiť Uložené

David O. Russel ponúka De Nirovi herecký rozkvet na staré kolená. Obsadil ho spolu s Jennifer Lawrence a Bradleym Cooperom do ďalšej drámy.

Ak ste videli Silver Linings Playbook (Terapia láskou) a American Hustle, viete, čo majú spoločné David O. Russel, Robert De Niro, Jennifer Lawrence a Bradley Cooper. Všetci 4 na nich pracovali a rozhodli sa vo svojej úspešnej spolupráci aj pokračovať. Trojicu ich filmov uzavrie dramédia Joy s Jennifer Lawrence ako hlavnou postavou. Dej sa zameria na 4 generácie rodiny, pričom práve Joy (Lawrence) bude jej najúspešnejšia, ktorá okrem iného zbohatne a založí veľkú obchodnú spoločnosť. Čaká ju mnoho zrád, silných aj nevydarených priateľstiev, no a my budeme svedkami silného príbehu ženy snažiacej sa viesť celú rodinu v emotívnom kolotoči ťažkých rozhodnutí a dôležitých zmien v živote. 


Prvý trailer nešetrí bohatým strihom a na môj vkus sa snaží vykresliť až príliš veľkú časť príbehu, zatiaľ čo zlyháva v zaujatí diváka prostredníctvom samotných postáv, ktoré budú logicky podľa synopsy najdôležitejšie. David O. Russel je ale viac než schopný režisér a takto dopredu odsúdiť jeho film by nebolo neférové. Hrajú v ňom Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Elisabeth Röhm a Bradley Cooper. Premiéra je v USA stanovená na 24. decembra tohto roku, v Čechách a na Slovensku sa Joy dočkáme 7. januára 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia