Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2015, 4:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Unikli prvé obrázky Daredevila, Punishera a Elektry z druhej série Daredevila!

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Rozhodne sa je na čo tešiť.

Máme to tu! Konečne sme dostali prvý náhľad na Daredevila a Punishera v celej ich kráse. Ukázala sa navyše aj Elodie Yung čoby Elektra, i keď v civile, je až nebezpečne krásna. Komiksoví znalci sa pri pohľade na prvý obrázok asi budú chytať za hlavy. Zdá sa, že 2. séria ponúkne priam ikonickú scénu z komiksov. Ak chcete, ľahko si ju vygooglite, ja viac spoilerovať nejdem. Už aby dorazil prvý trailer. Druhá séria by mala premiérovať v apríli/máji.

K druhej sérii sa nevracia showrunner tej prvej, Steven S. DeKnight, ktorému, spoločne s Drewom Goddardom, môžeme za jej kvalitu ďakovať asi najviac. Obaja páni ale nemali čas venovať sa sérii druhej. Drew Goddard mal zastúpiť DeKnighta čoby showrunner, Sony mu ale ponúklo možnosť napísať a zrežírovať Sinister Six (ponuka prišla ešte pred premiérou ASM2). Goddard neodmietol a takmer rok vytrvalo pracoval na scenári, až sa napokon plány na natočenie zrušili a Spidey sa vrátil do Marvelu. My už ale vieme, že pracoval tvrdo aj na druhej sérii a môžeme sa tešiť na ďalšie ikonické momenty z komiksov. Dve nové hlavné postavy sú práve Punisher a Elektra.

Unikli prvé obrázky Daredevila, Punishera a Elektry z druhej série Daredevila!

Punisher, vlastným menom Frank Castle, sa rozhodol vyčistiť ulice Hell’s Kitchen po tom, ako mu zločin zobral manželku aj deti. Nepôjde na to však tak, ako Daredevil (i keď aj on párkrát v prvej sérii dokázal, že dokáže skutočne ublížiť a riskovať s ľudským životom, čo sa mne osobne veľmi páčilo). Pôjde doslova cez mŕtvoly a práve to môže byť jednou z hlavných príčin sporu medzi ním a Daredevilom. Punisher ovláda skvelo boj na blízko, no preferuje najmä zbrane, ktoré si hýčka a skutočne s nimi vie narábať.

Elektra je Daredevilova pomocníčka a veľká láska, takže si Murdock bude mať v ďalších častiach skutočne z čoho vyberať. Špekuluje sa o jeho vzťahu s Karren Page, do hry určite vstúpi Elektra a chýbať nebude ani Rosario Dawson a jej postava Claire Temple (černoška, ktorá neraz Murdockovi zachránila život aj v prvej sérii, navyše sa objaví aj v Jessice Jones a je možné, že ona bude akýmsi fyzickým premostením medzi všetkými seriálmi pre členov The Defenders, a teda sa v nich objaví aspoň na pár epizód). Skrátene, jej schopnosti vystihuje slovo ženský Ninja - Kunoichi. Ako sa vám zatiaľ postavy pozdávajú? Myslíte, že spolu budú bojovať dlho, alebo sa dočkáme poriadneho záporáka, proti ktorému sa spoja? V každom prípade, druhá séria je mimoriadne očakávaná a rozhodne by bolo veľkým sklamaním, ak by nepokračovala v nasadenom trende.

Unikli prvé obrázky Daredevila, Punishera a Elektry z druhej série Daredevila!
Domov
Zdieľať
Diskusia