Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 13:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Viggo Mortensen musí v emotívnej dráme pripraviť svoje lesné deti na skutočný, mestský život

FILMY A SERIÁLY CAPTAIN FANTASTIC
Uložiť Uložené

Viggo Mortensen a jeho rodina sa vyberie do lesov, kde žijú život ďaleko od technológii a moderného sveta.

Keď vyjde trailer na niečo podobné, sme tak trochu nešťastní, že sa to nepromuje aj v ostatných médiách. Ani my nerátame s vysokou čítanosťou, hoci si Captain Fantastic zaslúži rovnakú pozornosť, ako tradičné letné blockbustery. Jeho dej totiž hovorí o oddaných rodičoch, ktorí vychovávajú svojích 6 detí v odľahlých lesoch na severe krajiny. Chcú z nich vychovať dospelých ľudí so skutočnými hodnotami, s možnosťou robiť si v živote len to, čo chcú a taktiež im dať voľnosť, akú oni sami nemali. Všetko sa však rúca v momente, kedy sa rodine prihodí tragédia a ich otec musí čeliť ťažkej skúške. Musí svoje deti zoznámiť so spoločnoťou, s technológiami a so svetom ako takým, pričom je vystavené riziku všetko, čo ich kedy naučil. Nebude to náročné len pre deti, ale aj pre otca na pochybách. Vychoval svoje deti dobre? Majú v dnešnom svete šancu žiť normálnym a usporiadaným životom?

Captain Fantastic pochádza z pera Matta Rossa, seriálového herca. Ten si drámu aj zrežíroval. V hlavnej úlohe sa predstaví chválený Viggo Mortensen, no a premiéry sa dočkáme v lete tohto roka. Nie je známe, či sa snímka dostane aj k nám, no pevne veríme, že áno. Vyzerá totiž viac než solídne. 

Viggo Mortensen musí v emotívnej dráme pripraviť svoje lesné deti na skutočný, mestský život
Domov
Zdieľať
Diskusia