Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2016, 1:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

S Hughom Jackmanom skončí po Wolverine 3 aj Patrick Stewart čoby Professor X

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec potvrdil to, čo sme už dlhšie tušili.

Bohužiaľ, dni, kedy sa mladý Hugh Jackman premával na pľaci X-Men sú dávno preč. Nastúpila nová generácia, vačšina postáv je už preobsadená mladšími hercami a aj keď je timeline úplne dosr... poprehadzovaný, X-Men nás budú stále baviť, aj keď nebudú také úžasné, ako kedysi. Myslím, že ale hovoríme za všetkých, keď vravím, že by sme si veľmi radi pozreli ešte jeden film so starou partiou. Túži po tom sám Singer, je však pravdepodobné, že Days of Future Past bola posledná tímovka so starou gardou. Sám Patrick Stewart, predstaviteľ Charlesa Xaviera aka Professora X priznáva, že hoci to nie je na sto percent isté, posledný Wolverine s Hughom Jackmanom bude pre neho posledný mutantský projekt. 

Zároveň však dáva na vedomie, že v The Wolverine, ktorý uvidíme v marci budúceho roka, sa predvedie vo svetle, v akom sme ho ako postavu Charlesa ešte nevideli. Nakoniec, mutanti teraz žijú v alternatívnej súčasnoti/budúcnosti, a tak je pochopiteľné, že sa niektoré veci v porovnaní s pôvodnou trilógiou zmenili. Ako vnímate túto generačnú obmenu? Chceli by ste ešte raz vidieť bok po boku staršieho Magneta a Professora X?

Domov
Zdieľať
Diskusia