Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2016, 15:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

X-Men spin-off New Mutants dostáva po režisérovi aj dvoch zdatných scenáristov. Dátum premiéry stále nepoznáme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dvojica, ktorá stojí za snímkami ako Papierové mestá, Na vine sú hviezdy či 500 dní so Summer, napíše príbeh pre komiksovku plnú mutantov.

O chystanom a zároveň aj mnohými očakávanom mutantskom spin-offe s názvom X-Men: The New Mutants, ktorého réžiu dostal na starosť Josh Boone (The Fault in Our Stars, Stuck in Love), sme vás naposledy informovali ešte začiatkom mája. Je to už pomerne dávno, takže bolo skutočne iba otázkou, kedy internet opäť raz vypľuje nejakú tú drobnú novinku či zaujímavosť. A presne tak sa aj stalo. Dnes je toho síce pomenej, no vďaka takýmto omrvinkám máme aspoň istotu, že projekt nestojí na mieste a napreduje tým správnym smerom. Svedčí o tom aj skutočnosť, že sa k snímke pripojil Scott Neustadter spolu s Michaelom H. Weberom (obaja Paper Towns, The Spectacular Now, 500 Days of Summer), ktorých úlohou je napísať kompletne celý príbeh, pričom majú k dispozícii hneď dva pôvodné návrhy scenára.

Podľa magazínu The Hollywood Reporter pôjde o adaptáciu komiksovej série zo začiatku osemdesiatych rokov a medzi najhorúcejšími kandidátmi na účasť vo filme nájdeme hrdinov ako Danielle Moonstar, Wolfsbane, Sunspot, Cannonball, Magik či Warlock. Hovorí sa však aj o mladých verziách Storm a Xaviera. Na záver už iba dodáme, že X-Men: The New Mutants je pod producentským dohľadom Simona Kinberga (stál pri väčšine snímok zo sveta X-Men) a oficiálneho dátumu premiéry sme sa zatiaľ, žiaľ, nedočkali. Pokiaľ sa ale chcete dozvedieť všetko podstatné o postavách či predchádzajúcich špekuláciách, vstúpte sem a sem. Ďalšie informácie sa snáď objavia už čoskoro. Tešíte sa na túto sľubnú záležitosť?

X-Men spin-off New Mutants dostáva po režisérovi aj dvoch zdatných scenáristov. Dátum premiéry stále nepoznáme
Zdroj: polygon.com
Domov
Zdieľať
Diskusia