Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2017, 15:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Michael Shannon sa v dráme Wolves predstavuje ako alkoholik a gambler, ktorý svojou závislosťou môže zničiť budúcnosť svojho syna

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vo filme Barta Freundlicha evidentne nebude núdza o výborné herecké výkony a silné emócie.

Čerstvý oscarový nominant Michael Shannon nezaháľa a prichádza s ďalším filmom. Dráma Wolves nám predstaví 18-ročného basketbalistu Anthonyho. Ten môže vďaka svojmu talentu získať prestížne štipendium Cornell univerzity. Potom však dôjde k zrážke s tvrdou realitou. Anthonyho otec Lee, alkoholik a chorobný gambler, prehral celé školské úspory svojho syna, čím mu sľubnú budúcnosť možno nadobro zničil. Trailer pôsobí pomerne dobre, hoci Shannon je dosť upozadený. V ohlasoch z Tribeca festivalu sa však jednohlasne chváli práve jeho výkon, filmu samotnému sa ale vytýka niekoľko klišé. Wolves nakrútil Bart Freundlich (The Rebound) a okrem Shannona uvidíme aj Carlu Gugino, Chrisa Bauera, Taylora John Smitha či Jessicu Rothe. Americká premiéra sa odohrá 3. marca tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia