Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Emma Watson je odhodlaná odkryť tajomstvá vizionára Toma Hanksa a zastaviť stratu súkromia v sľubných záberoch zo sci-fi thrilleru The Circle

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Filmové spracovanie románu The Circle od autora Davea Eggersa uvidíme už o niekoľko týždňov. Nalaďte sa na premiéru celkom novým televíznym spotom.

O blížiacej sa filmovej adaptácii rovnomenného knižného sci-fi thrilleru s názvom The Circle, v ktorom uvidíme napríklad aj pôvabnú Emmu Watson či charizmatického Toma Hanksa, už z našich stránok určite veľmi dobre viete. Predsa len, zaujímavo vyzerajúca snímka sa nám doposiaľ predstavila hneď niekoľkými sľubnými trailermi. A inak tomu nebude ani dnes. Teda až na to, že si niekoľko nových záberov vychutnáme iba prostredníctvom krátkeho televízneho spotu. Ten sa takisto zameriava na hlavnú hrdinku a jej snahu odhaliť tajomstvá internetovej spoločnosti, pre ktorú sama pracuje. Premiéra snímky The Circle je momentálne naplánovaná na 27. apríla 2017 a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o príbehu, alebo máte iba chuť zhliadnuť staršie ukážky, vstúpte už klasicky sem. Zájdete na film do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia