Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 10:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Gotham City sa čoraz viac prepadá do chaosu a potrebuje hrdinov. Temná komiksová kriminálka Gotham dorazí s novými epizódami už budúci týždeň

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ukážky nasvedčujú, že fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

Seriál Gotham sa po úvodných nemastných-neslaných častiach poriadne vzchopil, našiel svoju tvár a stal sa úspešným projektom, ktorý chvália diváci aj kritici. Momentálne beží už jeho tretia séria a ako môžete vidieť v priložených ukážkach, v meste plnom zločinu to naberá na obrátkach. Po finále štrnásteho dielu 30. januára 2017 sme mali menšiu pauzu, teraz sa však už môžeme naplno ponoriť do ďalších osudov obľúbených hrdinov, respektíve anti-hrdinov. Druhá časť tretej série odštartuje epizódou "How the Riddler Got His Name", ku ktorej máme nasledovný popis:

"Nygma sa presvedčí, že k tomu, aby uspel nepotrebuje Penguina a začne sa Gothamu predstavovať ako Riddler. Bullock a Lucius Fox uviaznu v Nygmových manipulatívnych hrách, zatiaľ čo Gordon sa dozvedá nepríjemné správy o smrti svojho otca. Soví tribunál medzitým odhalí ďalší krok svojho plánu."

V Gothame sa opäť objaví stará dobrá partia: Ben McKenzie, Donal Logue, Michael Chiklis, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Morena Baccarin, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Chris Chalk a Jamie Chung. Nové epizódy odštartujú už 24. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia