Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 14:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Thriller Apostle nám pod vedením režiséra akčnej krimi snímky The Raid predstaví náboženský kult, ktorý sa bude zahrávať s nesprávnou osobou

FILMY A SERIÁLY APOSTLE
Uložiť Uložené

Nadchádzajúci počin Garetha Evansa odhaľuje okrem novej synopsy aj úplne prvý obrázok priamo z filmu. Začíname sa tešiť.

O tom, že filmár Gareth Evans, ktorý stojí napríklad za akčnými krimi thrillermi The Raid a The Raid 2, chystá snímku s názvom Apostle, už mnohí z vás nejaký ten čas vedia. Avšak, po jednej krátkej, pred niekoľkými mesiacmi zverejnenej vetičke ohľadom príbehu si dnes môžeme konečne vychutnať oveľa bohatšiu a lákavejšiu synopsu. No a aby toho nebolo na jeden deň málo, máme k dispozícii aj úplne prvú fotografiu priamo z filmu. Tú nájdete dole pod textom. Teraz už ale pár slov k samotnému deju.

Píše sa rok 1905. Thomas Richardson cestuje na vzdialený ostrov, aby zachránil svoju sestru po tom, čo je unesená záhadným náboženským kultom, ktorý za jej bezpečné vrátenie požaduje výkupné. Čoskoro sa však ukáže, že sekta bude svoje činy ešte poriadne ľutovať. Thomas sa totiž začne dostávať čoraz hlbšie a hlbšie k tajomstvám a klamstvám, na ktorých je komunita postavená. O scenár spolu s réžiou sa postará vyššie spomínaný Evans a čo sa hereckého obsadenia týka, zahrá si Dan StevensMichael Sheen, Lucy Boynton, Mark Lewis Jones, Bill Milner, Kristine Froseth či Paul Higgins. Presný dátum premiéry zatiaľ nepoznáme. Mala by byť predbežne naplánovaná na rok 2018.

Thriller Apostle nám pod vedením režiséra akčnej krimi snímky The Raid predstaví náboženský kult, ktorý sa bude zahrávať s nesprávnou osobou
Zdroj: XYZ Films
Domov
Zdieľať
Diskusia