Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 23:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Komediálny seriál Glow nás v lete zavedie do drsného, ale aj zábavného zákulisia ženského wrestlingu

FILMY A SERIÁLY GLOW
Uložiť Uložené

Netflixovský projekt od tvorcov Orange Is the New Black prichádza s oficiálnym trailerom.

Kinematografických počinov z prostredia ženského wrestlingu skutočne mnoho nevzniká. Našťastie je tu Netflix, ktorý sa teraz pokúsi zacementovať dieru na trhu svojím projektom Glow. Tvorcovia našli inšpiráciu v televíznom seriáli z 80. rokov a vo svojom komediálnom diele nám ponúknu náhľad do zákulisia profesionálneho ženského wrestlingu a rovnako do životov samotných zápasníčok.

Príbeh sa bude odohrávať v 80. rokoch a hlavnou postavou bude Ruth Wilder (Alison Brie), nie príliš úspešná herečka, ktorá vycíti poslednú nádej na reštart svojej kariéry - a to prostredníctvom wrestlingu. Práve tam sa jej totiž môžu jej herecké schopnosti hodiť. Za Glow stoja Jenji Kohan a Tamara Herrmann (Orange Is the New Black) a okrem Alison Brie uvidíme aj Ellen Wong, Britt Baron, Kimmy Gatewood, Betty Gilpin, Rebekku Johnson či Marca Marona. Prvá séria bude pozostávať z desiatich epizód a svoju premiéru si odbije 23. júna 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia