Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017 o 14:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál inšpirovaný legendárnym Bruceom Leem je už na ceste! O jeho tvorbu sa postará spoločnosť Cinemax

FILMY A SERIÁLY CINEMAX
Uložiť Uložené

Niečo podobného si isto želalo množstvo verných fanúšikov.

Prezident HBO Miniseries a Cinemax programov, Kary Antholis, oznámil svetu fantastickú novinku. Verte či neverte, Cinemax pracuje na seriáli inšpirovanom Bruceom Leem. Malo by ísť o desať-dielny seriál, ktorý by sa mal začať natáčať už na jeseň tohto roku v Cape Town, v Južnej Afrike. Za odvážnym projektom stojí výkonný producent Jonathan Tropper (Banshee) zo spoločnosti Tropper Ink Productions. Za Perfect Storm Entertaiment v pozícii výkonných producentov sa k tvorbe pripoja Justin Lin a Danielle Woodrow a za Bruce Lee Entertainment dcéra Brucea Leeho, Shannon Lee.

Seriál, ktorého názov nesie výstižný názov Warrior, vychádza z ducha adrenalínových drám z dielne Cinemax, aké sme mali možnosť vidieť ku príkladu v seriáli Strike Back (2010) alebo v Banshee (2013). Warrior sa žánrovo vyhradzuje ako krimi-dramatický seriál zo zločineckého prostredia, ktorý časovo zapadne do polovice 19. storočia a bude sledovať brutálne vojny z prostredia mafie Tongov.

Seriál inšpirovaný legendárnym Bruceom Leem je už na ceste! O jeho tvorbu sa postará spoločnosť Cinemax
Zdroj: Golden Harvest

Jonathan Tropper o Warriorovi povedal nasledovné: „Pri seriáli, ktorý so sebou hrdo nesie podpis legendárneho Brucea Leeho, je naším zámerom priniesť výbušnú bojovú akciu - čo aj urobíme - ale taktiež pripravíme ohromujúce a komplexné prisťahovalecké drama, ktoré je aj v dnešných dňoch rovnako relevantné ako tomu bolu v roku 1870."

K projektu sa vyjadril aj jeho ďalší tvorca, Justin Lin, a prezradil nám nasledujúce: „Vždy som obdivoval Brucea Leeho za jeho snahu o otvorenie dverí pre ázijčanov vo svete zábavy a aj mimo nich, takže som bol milo prekvapený, keď mi Danielle Woodrow povedal o myšlienke na vytvorenie televíznej šou a navrhol, aby sme jej vnúkli život. Následne s nami Bruceova dcéra Shannon zdieľala otcove spisy, bohaté na jeho unikátnu životnú filozofiu a z pohľadu zriedka zobrazovaného na obrazovkách, a tak sme s Daniellom ihneď vedeli, že to musíme urobiť."

Seriál inšpirovaný legendárnym Bruceom Leem je už na ceste! O jeho tvorbu sa postará spoločnosť Cinemax
Zdroj: Golden Harvest

Aké sú vaše očakávania od Warriora? Myslíte, že sa mu plnohodnotne podarí poukázať na hodnotu odkazu Brucea Leeho?

Domov
Zdieľať
Diskusia