Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2017, 11:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chválená dráma Big Little Lies sa možno dočká druhej série. V HBO chcú z látky vyťažiť maximum a už začali podnikať aj prvé kroky

FILMY A SERIÁLY BIG LITTLE LIES
Uložiť Uložené

Pôvodne síce malo ísť o uzavretú minisériu, podľa najnovších informácií je však jasné, že vedenie v HBO chce viac. Nie každý má ale rovnaký názor.

Tohtoročná úspešná seriálová dráma Big Little Lies, ktorú kompletne zrežíroval talentovaný Jean-Marc Vallée (Demolition, Wild, Dallas Buyers Club), mala byť síce uzavretou minisériou, teraz sa však zdá, že v HBO vážne uvažujú o pokračovaní. Programový riaditeľ americkej televízie Casey Bloys už totiž údajne požiadal autorku knižnej predlohy Liane Moriarty, aby začala pracovať na sérii s poradovým číslom dva. No a zatiaľ čo Nicole Kidman a Reese Witherspoon by sa ďalším častiam určite nebránili, vyššie spomínaný Vallée prezradil, že nevidí dôvod pokračovať.

Podľa jeho slov išlo o jednorázovú televíznu jazdu zakončenú tak, aby si divák mohol domyslieť, čo nasledovalo potom. Bloys sa ho ale aj tak pokúsi presvedčiť k spolupráci. Ako to teda nakoniec celé dopadne, ukáže až čas. Prijali by ste druhú sériu, alebo si skôr myslíte, že Big Little Lies už žiadne ďalšie epizódy nepotrebuje? Rozhodne sa s nami nezabudnite podeliť o váš názor. A ak ste tento seriál ešte stále nevideli a chceli by ste to napraviť, vstúpte do tohto vlákna, kde sa dozviete všetko podstatné.

Chválená dráma Big Little Lies sa možno dočká druhej série. V HBO chcú z látky vyťažiť maximum a už začali podnikať aj prvé kroky
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia