Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2017, 12:07
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Pine si v pripravovanom biografickom seriáli zahrá Roberta F. Kennedyho, známeho politika a brata amerického prezidenta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosť Hulu pripravuje seriálový projekt, ktorý sa pozrie na život významného politika USA.

Už sme vám síce priniesli správu, že Roberta F. Kennedyho by si v chystanom filme mal strihnúť Matt Damon, ale táto osobnosť láka aj iných tvorcov. Štúdio Hulu sa totiž rozhodlo, že divákom ponúkne vlastný seriálový projekt. V ňom by si známeho politika mal zahrať Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek). Seriál zatiaľ nemá názov, ale mal by vychádzať z biografickej knihy Larryho Tyea Bobby Kennedy: The Making of a Liberal Icon. Samotný Tye a Pine budú na projekte participovať aj ako producenti.

Chris Pine si v pripravovanom biografickom seriáli zahrá Roberta F. Kennedyho, známeho politika a brata amerického prezidenta
Zdroj: Warner Bros.

Kniha pokrýva Kennedyho život od začiatku jeho politickej kariéry, až po jeho atentát, ale momentálne nie je jasné, či sa tvorcovia rozhodnú zobraziť celú jeho kariéru, alebo len určitý časový úsek. Roberta F. Kennedyho si už v minulosti strihlo viacero solídnych hercov, spomenúť môžeme napríklad Martina Sheena, Andrewa McCarthyho, Jeffreyho Donovana, Petera Sarsgaarda a dokonca aj Caseyho Afflecka, ktorý Kennedyho stvárnil v jeho detských rokoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia