Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 14:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jared Leto vyhlásil, že chýry o jeho method actingu a zvláštnom správaní počas točenia Suicide Squad sú len výmysly a zveličenia novinárov

FILMY A SERIÁLY JARED LETO
Uložiť Uložené

Herec upozornil na známu pravdu: že nemáme veriť všetkému, čo čítame na internete.

Jared Leto sa pri príležitosti uvedenia snímky Blade Runner 2049, kde si zahral jednu z vedľajších úloh, opäť vrátil k svojej nešťastnej kreácii Jokera v Suicide Squad. Nešťastnej preto, lebo mnoho divákov Leto vôbec nepresvedčil, ale hlavne z toho dôvodu, že na nejaké presviedčanie ani nemal priveľa príležitostí. Všetko (alebo aspoň väčšinu) totiž pokazili strihači a zásahy štúdia do celého projektu. Ešte pred samotnou premiérou Suicide Squad sme si mohli prečítať, ako Leto nevypadával z roly ani mimo kamier, pristupoval k nej metodicky a svojim kolegom zo štábu posielal zvláštne a znepokojivé "darčeky".

Jared Leto vyhlásil, že chýry o jeho method actingu a zvláštnom správaní počas točenia Suicide Squad sú len výmysly a zveličenia novinárov
Zdroj: Warner Bros.

Herec sa vyjadril, že mnoho z toho nie je pravda, prípadne, že ide o nafúknuté báchorky novinárov. „V súvislosti s týmito darčekmi napríklad zmieňovali, že som niekomu daroval použité kondómy, čo vôbec nie je pravda,“ vyhlásil Leto, hoci priznal, že ako Joker svojim kolegom občas nejaké darčeky dával. Vôbec to však nebolo také dramatické, ako líčili médiá.

„Ľudia sa tým bavili. Dával som im čokoľvek, čo by im asi dal Joker. To bola základná myšlienka. Ľudia si rozbalili darček a našli tam napríklad porno časopis. Nech by tam bolo čokoľvek, bolo by to vtipné. Proste čokoľvek absurdné, alebo nečakané.“ Herec však podotkol, že veľa toho, čo sa šírilo internetom, boli len príbehy založené na dohadoch. „Väčšina z toho boli totálne hovadiny,“ zhrnul herec.

Jared Leto vyhlásil, že chýry o jeho method actingu a zvláštnom správaní počas točenia Suicide Squad sú len výmysly a zveličenia novinárov
Zdroj: Warner Bros.

Dodal tiež, že v tomto prípade nezáleží, ako hlasno proti tomu odporujete, ľudia stále budú šíriť podobné príbehy, pretože ich jednoducho chcú sami počuť. Aj keď nie sú pravdivé. Nech už to bolo na pľaci Suicide Squad akokoľvek, je nespochybniteľným faktom, že Jared Leto je typ herca, ktorý sa do svojich postáv neraz ponorí na sto percent. Za všetky môžeme spomenúť fakt, že zhodil takmer 14 kíl, keď hral obeť AIDS v Dallas Buyers Club; alebo aj samotného Blade Runnera 2049, kde sa neváhal v rámci roly dočasne oslepiť. Ako Joker by sa však ešte mal viackrát vrátiť - v Suicide Squad 2 a Goham City Sirens, nehovoriac už o spoločnom filme s Harley Quinn (Margot Robbie). Najbližšie ho uvidíme v už spomínanom novom Blade Runnerovi, konkrétne 5. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia