Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2017, 7:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Partička superhrdinských tínedžerov Runaways sa predstavuje na prvých obrázkoch nového marvelovského seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál nám doručia tvorcovia The O.C. a Gossip Girl.

Marvelovský seriálový projekt Runaways sme si už v krátkosti predstavili. Seriál vznikajúci pod krídlami spoločnosti Hulu sa však teraz predstavuje vôbec prvými obrázkami. Aj vzhľadom na fakt, že Runaways má pod palcom osvedčená spoločnosť, ktorá stojí napríklad za oceňovaným dystopickým sci-fi The Handmaid's Tale, je veľký predpoklad, že seriál nedopadne podobne katastroficky, ako marvelovskí Inhumans.

Partička superhrdinských tínedžerov Runaways sa predstavuje na prvých obrázkoch nového marvelovského seriálu
Zdroj: Hulu/Marvel Entertainment

Koniec-koncov, prvé fotografie tento dojem len potvrdzujú. O čom to však celé bude? V centre sa ocitne partička šiestich tínedžerov. Tí sa síce medzi sebou príliš nemusia, predsa je tu však niečo, čo majú spoločné. Všetci šiesti oplývajú nezvyčajnými schopnosťami, a to ich prinúti spolupracovať. Prečo? Ich rodičia sa ukážu byť super-zločincami, nazývanými aj The Pride. Skupinka tínedžerov si začne hovoriť Runaways a vydá sa do boja so svojimi rodičmi.

V seriáli si zahrajú Ariela Barer (New Girl), Lyrica Okano (The Affair), Rhenzy Feliz (Teen Wolf), Gregg Sulkin (Don’t Hang Up), Virginia Gardner (Goat), Allegra Acosta (100 Things to do Before High School), Ryan Sands (Prison Break), Angel Parker (The Strain), Brittany Ishibashi (Everything Before Us) či Kevin Weisman (Better Call Saul). Scenár bude vychádzať z oceňovaného komiksu od Briana K. Vaughana a Adriana Alphona. Prvá séria bude pozostávať z 10 epizód a premiéru si odbije 21. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia