Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017, 23:25
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Temná rozprávka s Angelinou Jolie sa konečne rozbieha. Maleficent 2 pravdepodobne zrežíruje tvorca posledných Pirátov Karibiku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Angelina Jolie sa po trojročnej hereckej prestávke opäť vracia pred kamery, Maleficent 2 už možno našiel aj svojho režiséra.

Pokračovanie temnej rozprávky Maleficent s rohatou čarodejnicou Angelinou Jolie sa po rokoch začalo hýbať vpred. Populárna americká herečka svoju účasť potvrdila už dávnejšie a zdá sa, že projekt si už našiel aj režiséra. Nič síce zatiaľ nie je oficiálne, v médiách sa však intenzívne skloňuje meno severského tvorcu Joachima Rønninga. Ten má na svedomí piaty diel Pirátov Karibiku, ktorý vo svete zarobil bezmála 800 miliónov a v Disney sú s ním pochopiteľne spokojní.

Maleficent si pritom v roku 2014 neviedol oveľa horšie a rozprávka do pokladnice Disney priniesla krásnych 760 miliónov. Oznámenie pokračovania na seba nenechalo dlho čakať, kvôli vyťaženosti Angeliny i samotného štúdia sa ale Maleficent 2 neustále odkladal. Herečka sa medzičasom venovala prevažne réžii (First They Killed My Father), v Disney zasa mali plno práce napríklad s Knihou džunglí či Popoluškou. Maleficent 2 už však momentálne naberá reálne kontúry, ak Joachim Rønning na ponuku kývne, natáčať by sa mohlo začať už začiatkom budúceho roka. S istotou sa k projektu vrátia Linda Woolverton (Beauty and the Beast) a Jez Butterworth (Black Mass), ktorí sa aj tentokrát postarajú o scenár. 

Domov
Zdieľať
Diskusia