Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 17:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dracula a jeho rodina sa v očakávanom animáku Hotel Transylvania 3 vydá na dovolenkovú jazdu strašidelnou loďou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší diel úspešnej série sa predstavuje prvým obrázkom. Na Slovensku sa ho dočkáme budúce leto.

Pokiaľ ste si obľúbili animáky Hotel Transylvania, zaiste vás poteší, že sa dočkáme aj tretej časti. Práve k nej momentálne štúdio Sony Pictures Animation ukázalo prvý obrázok. Prvý diel vstúpil do kín v roku 2012 a odniesol si dve nominácie na Zlatý glóbus, o tri roky neskôr sme sa dočkali pokračovania. Aj trojku bude mať pod palcom Genndy Tartakovsky, vrátia sa aj herci, ako Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg. Steve Buscemi či Molly Shannon.

V treťom diele budeme svedkami, ako sa podivuhodná partia nadprirodzených bytostí vydá na dovolenku. Mavis totiž prekvapí Draculu návrhom na rodinnú plavbu na luxusnej lodi. Dracula si tak môže vziať letnú dovolenku a zvyšok Draculových kamošov rovnako neostane opomenutý. Obludy si počas plavby užijú plno zábavy a exotických výletov. Potom sa však Dracula zamiluje do záhadnej kapitánky Ericky. Tá je však potomkom istého Abrahama Van Helsinga, presláveného lovca upírov a úhlavného nepriateľa Draculu a ostatných oblúd. Hotel Transylvania 3 sa momentálne nakrúca, v slovenských kinách by sme sa ho mali dočkať 12. júla (červenec) 2018.

Dracula a jeho rodina sa v očakávanom animáku Hotel Transylvania 3 vydá na dovolenkovú jazdu strašidelnou loďou
Zdroj: Sony Pictures Animation
Domov
Zdieľať
Diskusia