Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017 o 12:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Únikového šoféra Franka Grilla sa pokúša v debutovom traileri k thrilleru Wheelman vydierať neznámy muž. To ale rozhodne robiť nemal

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra nás čaká už o 10 dní!

Grillo si v akčnom thrilleri Wheelman od spoločnosti Netflix zahrá únikového šoféra bankových zlodejov. Anonymný hlas mu ale jedného večera prostredníctvom telefonátu oznámi, že ho jeho dočasní kolegovia plánujú odstrániť. A tak Grillo dupne na plyn a ocitne sa sám v aute plnom peňazí. Čas beží a šofér musí zistiť, kto ho vlastne podrazil a ako dokáže ochrániť svoju rodinu vrátane 14-ročnej dcéry, ktorej ako jedinej môže skutočne dôverovať. Film si podľa dostupných informácií užijeme takmer výhradne v prostredí vodičovho auta a môžeme sa tešiť na poriadnu dávku thrillerového napätia a drsnej akcie.

Okrem Grilla si v thrilleri Wheelman zahrajú aj Garrett Dillahunt, Wenty Moniz, John Cenatiempo, Seth Ayott, William Xifaras a Caitlin Carmichael. O réžiu a scenár sa postaral Jeremy Rush, pričom premiéra je naplánovaná na 20. októbra (října) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia