Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2017, 15:10
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Giovanni Ribisi a jeho postava Parkera Selfridga bude hromadiť Unobtanium vo všetkých pokračovaniach Avatara

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

Vojna medzi ľudmi a Avatarmi bude pokračovať.

Produkcia nových Avatarov už prebieha a s ňou aj verbovanie nových hercov na všetky štyri pokračovania. Giovanni Ribisi sa vráti v role Parkera Selfridga a pravdepodobne bude pokračovať v získavaní Unobtánia na planéte Pandora, alebo má iný biznis a chce získať niečo iné. Známi herci, ako Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver a Stephen Lang si zopakujú svoje postavy pod taktovkou Jamesa Camerona. Príbeh nám predstaví nových mladých hercov vo svete modrých bytostí, vrátane troch detí Jakea a Neytiri ako aj mladého človeka, ktorý sa narodil na pekelnej bráne (Hell's Gate - základňa ľudí na plánete Pandora).

Giovanni Ribisi a jeho postava Parkera Selfridga bude hromadiť Unobtanium vo všetkých pokračovaniach Avatara
Zdroj: Warner Bros.

S produkciou sa už začalo minulý mesiac a namiesto Nového Zélandu, kde sa natáčal prvý diel sa zmenila lokácia na Manhattan Beach, California. Cameron sa chystá točiť Avatara 2 a 3 zároveň, potom príde čas na postprodukciu a keď filmy dokončí, vrhne sa na 4 a 5 diel. Prvý z Avatar Sequels, ako sú zatiaľ oficiálne nazývané pokračovania, má plánovanú premiéru na 18. decembra (prosinca) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia