Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017 o 16:10
Čas čítania 0:00
Adam L.

Námesačná Sarah sa v novom thrilleri Sleepwalker každý deň zobúdza do cudzieho sveta

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo ak je pre vás každý nový deň narodením?

Skľučuje ju námesačnosť a k tomu je uväznená vo svete nočných môr. Sama svoje videnie sveta nedokáže pochopiť. Vysokoškolská študentka Sarah Foster v podaní Ahny O´Reilly sa rozhodne vyhľadať pomoc. Po tom, čo sa zobudí po prvej noci vo výskumnom centre, sa potvrdí jej paranoja. Každý jeden deň je pre ňu iným, stráca sa v spomienkach. Zložitý prípad prevezme vedec Scott White. Každé ráno sa snažia dostať tam, kde jej myseľ skončila predchádzajúci večer. Výsledkami výskumov sú však prekvapení obaja. 

Na prvý pohľad možno spochybňujete kvalitu hereckého obsadenia. Je pravdou, že Ahna O´Rilley nemá príliš veľké šťastie na projekty, no zahrala si vo viacerých veľkých filmoch. Dobrou správou je, že v role vedca sa predstaví Richard Armitage, svetovo preslávený najmä postavou Thorina v Hobitovi. Ďalej sa v snímke ukážu Haley Joel Osment, či Kevin Zegers. Režisérsku stoličku prevzal Elliott Lester, úspešný reklamný režisér. Má za sebou niekoľko cien, vrátane z festivalu v Cannes. Film mal v USA premiéru 10. októbra (říjen), zatiaľ nie je isté, kedy a či vôbec príde do distribúcie k nám.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia