Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 11:17
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Pokračovanie skvelého Sicaria bude podľa Josha Brolina ešte o čosi väčšie, ťaživejšie a pôjde aj viac do hĺbky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uvidíme kvalitné pokračovanie?

Krimi dráma Sicario patrila k tomu najlepšiemu, čo sme v roku 2015 mohli vidieť. Zároveň však nešlo o snímku, ktorá by silou mocou volala o pokračovanie. Scenárista snímky, Taylor Sheridan (zrežíroval kritikmi chválený projekt Wind River), ale napísal príbeh aj k pripravovanému sequelu s názvom Soldado, v ktorom opäť uvidíme Josha Brolina Benicia Del ToraDenisa Villeneuva (Arrival, Blade Runner 2049) na režisérskej stoličke nahradil Stefano Sollima (Gomorrah).

Pokračovanie skvelého Sicaria bude podľa Josha Brolina ešte o čosi väčšie, ťaživejšie a pôjde aj viac do hĺbky
Zdroj: Lionsgate

„Keď sme dorobili Sicario, tak som vedel, že sme natočili dobrý film, no netušil som, o aký úspech pôjde. Videl som Denisove veci a počul som, aký je talentovaný, ale takú odozvu som nečakal. Hlavným faktorom bola intimita Sicaria a emócie, ktoré z toho išli. Mrzí ma, že vo veľkých filmoch je tých emócii a pocitov o poznanie menej. A z tohto hľadiska bude Soldado väčšie a ťaživejšie. Všetkého tam bude viac a pôjdeme do hĺbky. Taylor napísal opäť vynikajúci scenár a s ním to je tak, že aj keď si ho upraví každý podľa seba, výsledok je stále úžasný."

Josh Brolin a jeho vyjadrenie pre Collider o pocitoch z natáčania prvej časti a ohľadom toho, čo môžeme očakávať v budúcnosti. Či Soldado nadviaže na úspech svojho predchodcu, to sa dozvieme 28. júna (června) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia