Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 18:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Poe Damerona sa v Epizóde VIII obáva celý First Order, no rovnako aj jeho spolubojovníci

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo sa za ich pochybnosťami a strachom vlastne skrýva?

Z doposiaľ vypusteného materiálu k najnovšej epizóde Star Wars sme sa zväčša sústredili iba na postavy, ako Luke Skywalker, Rey, Kylo Ren či Snoke a častokrát sa zabúdalo na skúseného letca Poe Damerona. V Star Wars VIII by mal však konečne zohrať väčšiu rolu aj samotný Dameron. Vzhľadom na jeho veľký zápal do boja začne byť postrachom nielen pre nepriateľov z radov First Order, ale určitý neblahý rešpekt získa aj medzi spolubojovníkmi z Odboja (Resistance). Podľa všetkého by mal Poe v ôsmej epizóde opätovne viesť jeho elitnú letku pilotov a vzhľadom na to, že sa bude k problémom angažovať s veľkou tvrdosťou, miestami hraničiacou  až s radikálnosťou, začne byť jeho konanie obávané aj medzi blízkymi kolegami a priateľmi.

Podľa určitých teórií by mal Dameron tráviť viac času s generálkou Leiou Organou, ktorá sa z neho bude snažiť vytvoriť vodcovskú osobnosť (že by sme mali náhradu po Leinom úmrtí?). Pri tom ale bude čeliť jeho horkokrvnej povahe, kvôli ktorej by mohol dostať seba či Odboj do veľkých problémov. Čo takého by ale mohol dobrosrdečne pôsobiaci Poe vykonať? Rogue One nám ukázalo, že Odboj sa v určitých prípadoch neštítil ani k tvrdým zásahom, ako sme mohli vidieť na začiatku filmu, kedy Cassian Andor odstránil informátora, predstavujúceho potenciálne nebezpečenstvo. Aj v prípade, že sa Poe neodhodlá k podobne drastickým činom, môžeme od jeho postavy zrejme očakávať razantnejšie činy a prepracovanejší príbeh. Nás táto informácia určite potešila. A čo na jeho postavu doposiaľ vravíte vy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia