Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 21:08
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Komiksovka z DCEU Shazam! našla herca do hlavnej úlohy. Je ním Zachary Levi známy z Thora či seriálu Chuck

FILMY A SERIÁLY SHAZAM
Uložiť Uložené

Žiaden John Cena či Armie Hammer. Najnovším prírastkom do rodiny univerza je známa seriálová tvár.

Pred týždňom sa ukončilo natáčanie Aquamanovej sólovky a vyzerá to tak, že o chvíľu sa kulisy na pľaci začnú hýbať zase pekne podľa plánu. Warner Bros. totiž oznámilo, že najnovším hereckým prírastkom do univerza DC je Zachary Levi, ktorý zosobní jedného z najmocnejších smrteľníkov menom Shazam! Levi môže byť divákom známy ako Fandral z konkurenčného Thora či z úloh v seriáli Chuck, Heroes Reborn a napríklad Less Than Perfect.

Podľa režiséra Davida F. Sandberga (Lights Out, Annabelle 2: Creation) pôjde o jeden z najzábavnejších a najbezstarostnejších filmov z univerza, čomu môže Levi len a len dopomôcť. Ešte pripomíname, že film vznikne pod taktovkou New Line Cinema, pričom natáčať by sa malo začať vo februári nasledujúceho roka. Študio by tak následne chcelo stihnúť premiéru v apríli roka 2019. Nižšie si môžete pozrieť fanúšikovský výtvor od známeho grafika menom BossLogic. Za podobný vzhľad by sme sa vôbec nehnevali, čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia