Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 16:01
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Prístup DCEU podľa Henryho Cavilla nefungoval a Wonder Woman bola prvým krokom správnym smerom

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Chyby nastali a DCEU sa to podľa Supermana snaží zmeniť.

Keď je reč o filmovom svete DCEU, počujeme rôzne názory. Sú ľudia, ktorým sa doposiaľ vytvorené filmy od Warner Bros. a DC páčili, zatiaľ čo ostatní ich odsudzujú. Všetko to začalo v roku 2013 filmom Man of Steel od Zacka Snydera, ktorý nám ponúkol temnejší pohľad na Supermanov charakter. Ďalej prišiel Batman v Superman: Dawn of Justice a predstavil nám nového Batmana. Ďalší na rade bol Suicide Squad, niečo ako riskantný krok štúdia. Ten bol totiž prerobený v postprodukcii, aby ladil s trailerom, ktorý sa fanúšikom páčil. Nakoniec sme toto leto dostali Wonder Woman. Film idúci iným smerom ako predošlé snímky. Zameriaval sa na hrdinstvo a sebestačný príbeh. Mnohí ho považujú za pozitívnu zmenu pre DCEU  a predstaviteľ Supermana Henry Cavill je jedným z nich.

K situácii v DC sa vyjadril následovne: „Mali by sme problémy, aj keby Marvel neexistoval. DC sa snažilo ísť iným smerom a pozerať sa na veci z iného uhľa pohľadu, čo presne nefungovalo. Áno, peniaze zarobili, ale nebol to kritický úspech. Myslím, že teraz je výborný čas pre ženskú hrdinku, hlavne čo sa týka sociálnej politiky. Wonder Woman prišla v pravý čas a bol to obrovský úspech, čo je úžasné. Každý úspech v DC je výborný. Cítim, že sme urobili správne chyby a teraz môžeme rozprávať príbehy spôsobom, akým by mali byť povedané. Wonder Woman bola prvým krokom správnym smerom.“ Bude zaujímavé sledovať, akým smerom sa vydá Justice League. To sa dozvieme už onedlho 16. novembra (listopadu).

Prístup DCEU podľa Henryho Cavilla nefungoval a Wonder Woman bola prvým krokom správnym smerom
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia