Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 20:17
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

2. sériu Stranger Things videlo za prvý víkend neuveriteľných 16 miliónov divákov

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Koľko ľudí sa rozhodlo pre maratón seriálu už v prvý deň?

Druhá séria Stranger Things nás opäť uchvátila svojou dávkou mysteriózna, čo si môžete prečítať aj v našej recenzii tu. Seriálu stále nedochádza dych a Netflix sa môže pochváliť vysokým počtom divákov, ktorí si naň našli čas počas prvých štyroch dní. Aby sme boli presní, za prvý víkend si Stranger Things zaplo 15,8 milióna divákov. Z toho 11 miliónov zapadá do vekovej kategórie 18-45 rokov a číslo 368 000 označuje počet nadšencov, ktorí zhliadli všetkých deväť epizód už počas dňa premiéry.

Rovnako tak sa uvádza, že si bežný divák v sobotu pozrel priemerne 3,2 epizódy, čo je značne vysoké číslo. Aby sme ostali pri štatistikách, na sociálnych sieťach sa objavilo 7,2 milióna interakcií týkajúcich sa priamo Stranger Things, pričom väčšina z nich skončila na Facebooku či Twitteri. Twitter samotný sa pýši 3,7 miliónmi tweetmi, čo je pre stránku novým rekordom, ak sa pozrieme na príspevky ohľadom seriálov. Koľko dní trvalo vám, než ste pokorili 2. sériu?

Domov
Zdieľať
Diskusia