Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 17:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zo sexuálneho obťažovania sú najnovšie obvinení aj kultový komik Louis C.K. a tvorca úspešného seriálu Mad Men

FILMY A SERIÁLY STEVEN SEAGAL
Uložiť Uložené

Zdá sa, že neuplynie deň bez toho, aby na nás nevyskočili ďalšie obvinenia.

Lavína obvinení zo sexuálneho obťažovania sa rozbehla s poriadnou razanciou a zrejme sa nechystá zastaviť. Obvinenie totiž padlo na ďalších troch mužov - komika Louisa C.K., herca Stevena Seagala a tvorcu seriálu Mad Men Matthewa Weinera. O Seagalovi si môžete prečítať tu, my sa tentokrát zameriame na zvyšných dvoch obvinených.

 

O snímke Louisa C.K. I Love You, Daddy, kde si zahrali aj Chloë Grace Moretz či John Malkovich, sme vás informovali len nedávno. Premiéra v New Yorku však bola zrušená. Kompetentní zo zákulisia snímky vyhlásili, že ich k tomuto kroku prinútili "nečakané udalosti". Zrejme sa tým naráža na sexuálne obťažovanie, ktorého sa Louis C.K. dopustil - áno, slávny komik sa už stihol priznať a potvrdil teda obvinenia. Zrušenie premiéry síce prišlo tesne predtým, než sa celá záležitosť prevalila, ale len ťažko možno pochybovať, že by táto kauza v celom prípade nehrala zásadnú rolu. Louis C.K. je obvinený, že masturboval pred najmenej piatimi ženami. Na pohode v tomto prípade rozhodne nepridáva ani samotná snímka. Tá rozpráva o 17-ročnej dievčine, ktorú sa snaží dostať do postele starnúci režisér. I Love You, Daddy mal zamieriť do kín 17. novembra (listopad). Zatiaľ ale nie je isté, či sa tak naozaj stane.

Zo sexuálneho obťažovania sú najnovšie obvinení aj kultový komik Louis C.K. a tvorca úspešného seriálu Mad Men
Zdroj: The Orchard

Matthew Weiner sa stal známym najmä ako tvorca úspešného seriálu Mad Men. Ani jemu sa však neušlo obvinenie z neprístojného správania. Jeho scenáristická kolegyňa Kater Gordon prezradila, že počas jednej noci, keď spoločne pracovali na scenári, jej Weiner po skončení povedal, že je mu dlžná, aby ju videl nahú. Po týchto slovách Gordon podľa svojich slov "zamrzla", ale nechala ich bez komentára a ďalej normálne pracovala. Keďže sa však bála, že konfrontácia s Weinerom môže vyústiť až v koniec jej kariéry, nič neoznámila.

Odporúčané
Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy 10. apríla 2022, 14:30

Kater Gordon bola navyše pred rokom Weinerom z práce na Mad Men vykopnutá a špekulovalo sa, čo za týmto krokom bolo. Jednou z teórii bolo aj to, že Weiner mal s Gordon vysoko "neprofesionálny vzťah". Zatiaľ nie je známe, či toto obvinenie nejako ovplyvní chystaný Weinerov seriál pre Amazon. Jeho šéf Roy Price totiž tiež čelí podobným obvineniam, rovnako aj herec Jeffrey Tambor.

Zo sexuálneho obťažovania sú najnovšie obvinení aj kultový komik Louis C.K. a tvorca úspešného seriálu Mad Men
Zdroj: AMC
Domov
Zdieľať
Diskusia