Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 17:35
Čas čítania 0:00
Adam L.

Fingované vraždy, únosy a násilie. Nevinná hra kamarátov na vyšetrovateľov a vrahov naberie celkom iný smer

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nenechajte sa zmiasť, ide o komédiu.

Warner Bros. Pictures a produkčná spoločnosť New Line predstavili trailer pre novú akčnú komédiu Game Night. Zahrajú si v nej Jason Bateman (Juno, Starsky and Hutch) či Rachel McAdams, ktorá má za sebou oscarovú nomináciu (Sherlock Holmes, Doctor Strange). Bateman je dokonca jeden z producentov snímky. Pokiaľ ide o tvorcov, vyvstávajú odôvodnené obavy. Vybraní režiséri Jonathan Goldstein a John Francis Daley nemajú príliš veľa skúseností. Vo svete hollywoodskej kinematografie sú síce známymi postavami, no predovšetkým ako herci. A tak nám nezostáva nič iné, než veriť, že si Warner Bros. postráži kvalitu.

Max (Jason Bateman) a Annie (Rachel McAdams) sa zúčastňujú rôznych hier. To, čo ich čaká teraz, však nepredpokladal nikto z nich. Maxov brat Brooks naaranžuje vraždu so všetkými bežnými záležitosťami. Pátracej hry sa zúčastnia fiktívni podozriví a agenti. Všetko sa zmení, keď je unesený samotný organizátor Brooks. Je to súčasťou hry, alebo nie? Postupne všetci hráči strácajú istotu a realita sa prekrýva s fikciou. Nenechajte sa zmýliť vážnosťou deja, aj keď je pravda, že komédia má byť plná napätia. Do našich končín by mal film zavítať v júni (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia