Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 14:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V Sony dostane po Venomovi vlastný film aj komiksový záporák Morbius the Living Vampire

FILMY A SERIÁLY MORBIUS
Uložiť Uložené

K Morbiusovej sólovke sa už píše scenár.

V Sony už poctivo nakrúcajú sólovku legendárneho Venoma, takže prečo nesiahnuť po ďalších známych či menej známych komiksových postavách. Tentokrát padla voľba na týpka manom Morbius the Living Vampire. Ten dostane vlastnú sólovku, ktorú napíšu Burk Sharpless a Matt Sazama (Power Rangers, Dracula Untold, The Last Witch Hunter).

V Sony dostane po Venomovi vlastný film aj komiksový záporák Morbius the Living Vampire
Zdroj: Marvel Comics

Morbiusa vytvorili v roku 1971 Roy Thomas a Gil Kane. Dr. Michael Morbius bol vedec, ktorý trpel vzácnou krvnou chorobou. Vďaka nej mal všetky schopnosti typického upíra. Postava sa dočkala aj vlastnej knihy, a to v roku 1992. David Goyer pôvodne plánoval, že Morbius bude hlavným záporákom v Blade II, ale plány sa napokon zmenili.

V Sony momentálne natáčajú spomínaného Venoma s Tomom Hardym, Michelle Williams, Rizom Ahmedom, Reidom Scottom, Jenny Slate a Scottom Hazeom. Režíruje Ruben Fleischer (Zombieland). Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia