Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 15:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nicole Kidman si zahrá detektívku, ktorá sa musí postaviť svojej tragickej minulosti. O réžiu sa postará autorka hororu The Invitation

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem Nicole Kidman uvidíme v snímke Destroyer aj Tatianu Maslany a Sebastiana Stana.

Režisérska Karyn Kusama má na svojom konte hlavne vynikajúcu hororovú žánrovku The Invitation, pracovala ale aj na seriáli The Man in the High Castle. Jej ďalším projektom bude krimi thriller Destroyer odohrávajúci sa v modernom Los Angeles. Scenár majú pod palcom Phil Hay a Matt Manfredi, ktorí s Kusama pracovali na spomínanom The Invitation. Hlavnou hrdinkou bude detektívka LAPD  Erin Bell s traumatizujúcou minulosťou. Ako mladá policajtka sa totiž infiltrovala do gangu v Kalifornii, čo vyústilo do tragických následkov. Keď sa však líder tohto gangu znova po rokoch objaví, musí sa Erin raz a navždy vysporiadať s démonmi vlastnej minulosti.

Nicole Kidman si zahrá detektívku, ktorá sa musí postaviť svojej tragickej minulosti. O réžiu sa postará autorka hororu The Invitation
Zdroj: STX Entertainment

V hlavnej úlohe uvidíme oscarovú Nicole Kidman a pridajú sa k nej aj Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) a držiteľka Emmy Tatiana Maslany. Stan sa najnovšie objaví aj v biografickej snímke I, Tonya s Margot Robbie. Maslany je známa najmä svojim účinkovaním v seriáli Orphan Black, objavila sa však aj v snímkach, ako Woman in Gold, The Vow či Eastern Promises. Najnovšie ju uvidíme v dráme Stronger s Jakeom Gyllenhaalom.

Domov
Zdieľať
Diskusia