Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 20:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

James Franco si zahrá hlavnú úlohu v chystanom X-Men filme o mutantovi Multiple Manovi, ktorý dokáže vytvárať kópie seba samého

FILMY A SERIÁLY JAMES FRANCO
Uložiť Uložené

Novinka je to absolútne nečakaná, no o to radostnejšia. Navyše, Franco nedávno veľmi jasne dokázal, že s dvojrolou nemá žiadny problém. Obavy teda rozhodne nemáme.

Filmový svet X-Men sa popri očakávaných projektoch, ako Deadpool 2, The New Mutants, Gambit, X-Force či X-Men: Dark Phoenix rozrastie ešte o čosi viac. Štúdio 20th Century Fox totiž pred niekoľkými minútami oznámilo, že pripravuje spin-off o mutantovi známom ako Multiple Man, pričom hlavnú úlohu by si mal strihnúť talentovaný James Franco, ktorý tak preberie štafetu po Ericovi Daneovi, predstaviteľovi postavy zo snímky X-Men: The Last Stand. O scenár sa postará Allan Heinberg (Wonder Woman) a z pozície producenta bude na celú snímku dohliadať Simon Kinberg (stál pri väčšine filmov zo sveta X-Men).

Pokiaľ tohto mutanta veľmi nepoznáte, tak vedzte, že jeho úradné meno je Jamie Madrox a po každom fyzickom náraze do svojho tela vytvára duplikáty samého seba. Zaujímavosťou je, že vytvoreniu kópií dokáže zabrániť iba v špeciálnom obleku. Každý z duplikátov samostatne myslí, cíti a odráža iný aspekt jeho osobnosti. Madrox ich dokáže na diaľku absorbovať a získať ich spomienky. V komiksoch sa po prvýkrát objavil ako pacient Moiry Mactaggert (vo filmoch ju hrala Rose Byrne), keď boli ešte jeho schopnosti mimo kontroly. Neskôr bol členom skupiny zvanej X-Factor a dokonca pracoval aj ako súkromný detektív. Franco sa nedávno zhostil dvojroly v úspešnom seriáli The Deuce od HBO, kde herecky naozaj vynikal. Veríme teda, že úloha Multiple Mana mu mimoriadne sadne. Ďalšie informácie sa snáď objavia už čoskoro.

James Franco si zahrá hlavnú úlohu v chystanom X-Men filme o mutantovi Multiple Manovi, ktorý dokáže vytvárať kópie seba samého
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia