Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 11:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriál Arrow pre nás pripravuje ďalší crossover. Uvidíme Flasha, hrdinov z Legends of Tommorow či nacistickú verziu Supergirl

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Crisis on Earth-X dorazí ešte tento mesiac.

V seriáli Arrow už minulý rok došlo ku crossoveru všetkých známych komiksových postáv, ktoré majú svoj domov na televíznej stanici The CW. Inak tomu nebude ani tentokrát, keďže The CW chystá v spoločnom vesmíre Arrowverse ďalšie stretnutie hlavných postáv zo seriálov Supergirl, Arrow, The Flash a Legends of Tommorrow. Tentokrát ponesie názov Crisis on Earth-X a diváci sa ho dočkajú koncom novembra. Čo vieme o deji?

Svadba Barryho (Grant Gustin) a Iris (Candice Patton) opäť zvedie starých známych dohromady, ale situácia sa zhorší, keď na nich zaútočia superzločinci zo Zeme-X. Všetci superhrdinovia sa spoja a s pomocou ich priateľov, ako Citizen Cold (Wentworth Miller), The Ray (Russell Tovey), Felicity Smoak (Emily Brett Rickards), Iris West a Alex Danvers (Chyler Leigh) sa postavia zatiaľ ich najhrozivejším nepriateľom. Najmocnejší hrdinovia Zeme - Green Arrow (Stephen Amell), Supergirl (Melissa Benoist), Flash a White Canary (Caity Lotz) vstupujú do súboja s cieľom zachrániť svet. Ako bolo povedané, premiéra crossoveru sa uskutoční ešte tento mesiac, konkrétne 27. a 28. novembra (listopad) 2017. Stanica The CW však fanúšikom dovtedy ponúka aspoň novú várku pôsobivých obrázkov. Nájdete ich v galérii. Chystáte sa tento epický súboj sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia