Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 17:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Coulson a ostatní členovia tímu sa v traileri pre piatu sériu Agents of S.H.I.E.L.D. stávajú lovnou zverou nielen pre rasu Kree

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vďaka ABC a Marvel Entertainment dnes konečne uzrela svetlo sveta aj oficiálna ukážka. Nadšením ale zatiaľ rozhodne nesršíme.

Od prvého promo videa pre piatu sériu Agents of S.H.I.E.L.D. neubehli ešte ani celé dva týždne a my sa už môžeme pokochať aj oficiálnym trailerom. Žiaľ, dĺžka najnovšej ukážky sa aj tentokrát pohybuje iba okolo jednej minúty, pričom ani samotné zábery nepôsobia nejakým výrazne lepším dojmom. Rozhodne nechceme vzbudzovať dojem, že by mal prísť kvalitatívny pokles, no nadšení zatiaľ tiež veľmi nie sme. Možno sa to zlepší s príchodom ďalších trailerov. A aký príbeh nás to vlastne čaká?

Nuž, ako sme mohli vidieť v predchádzajúcej sérii, ústredným hrdinom sa za pomoci Ghost Ridera podarilo zachrániť svet. Ich oslava bola ale prerušená záhadným mužom a spoločne s Coulsonom sme sa krátko nato ocitli na palube vesmírnej lode. Naši agenti teda budú musieť v piatej sérii zistiť, kde sa nachádzajú a ako sa vlastne môžu dostať späť domov. Dvojdielna premiéra je momentálne naplánovaná na 1. decembra (prosinca) 2017. Čo hovoríte na najnovšie zábery vy?

Coulson a ostatní členovia tímu sa v traileri pre piatu sériu Agents of S.H.I.E.L.D. stávajú lovnou zverou nielen pre rasu Kree
Zdroj: ABC/Marvel Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia