Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017 o 12:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Annette Bening sa predstavuje ako smrteľne chorá oscarová herečka, ktorá si v romantickej dráme začne románik s mladíkom Jamiem Bellom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Film Stars Don't Die in Liverpool sa predstavuje oficiálnou ukážkou.

Skutočný príbeh Film Stars Don't Die in Liverpool založený na memoároch Petera Turnera nám predstaví oscarovú herečku Gloriu Grahame (Annette Bening) a samotného Turnera (Jamie Bell). Glorii je diagnostikovaná rakovina prsníka, ale po stretnutí s Turnerom sa medzi nimi dvoma rozvinie románik. Ten však čoskoro prerastá do hlbšieho vzťahu.

Režíruje Paul McGuigan (Lucky Number Slevin, Victor Frankenstein) a okrem Bening a Bella uvidíma aj Vanessu Redgrave, Julie Walters, Kennetha Cranhama, Stephena Grahama, Frances Barber a Leanne Best. Snímka láka predovšetkým na herecký koncert ústredného dua a trailer naznačuje, že by sme sa mohli dočkať prepracovanej a patričnej emocionálnej drámy. Do amerických kín snímka dorazí 29. decembra (prosinec) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia