Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2017, 9:21
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Drsný horor od Amazonu Buzzard Hollow Beef prínaša krvavú a úchylnú verziu vďakyvzdania s trochou kanibalizmu navrch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dobrú chuť...

Známy internetový obchod spolu s malou nezávislou distribučkou Multicon Entertainment odvčera začali streamovať zaujímavú novinku pre hororvých fajnšmekrov s názvom Buzzard Hollow Beef od režiserského nováčika Joshua M. Johnsona. Ten spolu svojou manželkou napísal pre snímku aj scenár.

Vo filme sledujeme čerstvo rozvedenú Jordan Vollmer, matku deväť mesačného dieťaťa, ktorá sa so svojou rodinou a najlepšou priateľkou Paige vydá do malého zapadnutého mestečka Buzzard Hollow stráviť pokojné chvíle počas sviatku vďakyvzdania. Krátko po príchode narazia na čudných Solomonovcov, ktorí zásobujú mestečko hovädzím a zrejme sa zabezpečia aj občerstvenie na Jordaninej hostine. Tá pravdepodobne dopadne veľmi neslávne, pretože chvíľu potom, čo dojedia posledný chod, ich začnú mátať desivé preludy a halucinácie. Všetko začne nasvedčovať tomu, že s mäsom od Solomonovcov zrejme nie je všetko v poriadku.


Hoci trailer vyzerá pomerne lacno a herecké obsadenie asi našincovi veľa nepovie (Bruce Jennings, Nadia Kamil, Scott C. Brown, Emily Letts, Janet Chiarabaglio, Amanda Spinella, Will Frazier a Gabriel Caste), stále môže ísť o zábavnú a nápaditú žánrovú jednohubku, ktorú si zrejme naplno vychutnajú hlavne milovníci gore-filmov. Celková stopáž snímky byť mala by 75 minút.

Domov
Zdieľať
Diskusia