Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 17:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V Black Mirror epizóde USS Callister poletíme do vesmíru, kde sa okrem množstva CGI dočkáme aj znepokojujúcich a dojímavých momentov

FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

Streamovací gigant menom Netflix nám dnes konečne predstavil aj poslednú epizódu očakávanej štvrtej série Black Mirror. Ktorá z nich vás zaujala najviac?

Fanúšikovia seriálu Black Mirror si mohli v poslednom období vychutnávať naozaj bohatú porciu trailerov, ktorými sa očakávaná štvrtá séria postupne predstavovala. Z celkovo šiestich epizód sme tak mohli podrobnejšie vidieť už päť, no teraz sa k nim pridáva aj posledná. Tá ponesie názov USS Callister, v nadchádzajúcej sérii jej bude patriť poradové číslo štyri a pôjde o veľkú, ambicióznu space operu, ktorá ponúkne množstvo CGI. Údajne sa v nej však dočkáme aj znepokojujúcich, dojímavých a melancholických momentov.

Za réžiou stojí Toby Haynes (seriály Doctor Who, Sherlock a Jonathan Strange & Mr. Norrell) a čo sa hereckého obsadenia týka, objaví sa napríklad Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson či Michaela Coel. Žiaľ, ani tentokrát nemáme k dispozícii oficiálny dátum premiéry. Môžeme tak stále iba predpokladať, že nám Netflix štvrtú sériu sprístupní ešte v priebehu tohto roka. Na ktorú z epizód sa tešíte najviac? Informácie o každej jednej nájdete v tomto vlákne.

V Black Mirror epizóde USS Callister poletíme do vesmíru, kde sa okrem množstva CGI dočkáme aj znepokojujúcich a dojímavých momentov
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia