Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017 o 16:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako je možné, že Rey bojuje so sithským svetelným mečom Kylo Rena? Ide jednoducho o krádež alebo nebodaj o spojenie ich síl?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

S blížiacou sa premiérou sa situácia začína naozaj vyhrocovať. A čo si o tomto máme vlastne myslieť?

Už nejakú dobu množstvo fanúšikov po celom svete (vrátane nás) polemizuje nad tým, či sa Rey pridá k temnej strane Sily a Kylo Ren "na striedačku" k svetlej, alebo sa ich sily spoja v rámci jednej frakcie, alebo.. no, kombinácii je skrátka viacero, ale podstatou zostáva, že z doposiaľ publikovaných upútavok sa dá v tomto smere predpokladať nejaká razantná zmena.

Taktiež je však možné, že nás iba šikovní strihači od Disney jednoducho zavádzajú. Prečo ale teda Rey v nasledujúcom videu (25. sekunda) drží dobre známy sithský meč Kylo Rena? Tipujete to skôr na krádež? Či preferuje možnosť ich spojenectva? V zábere ale jednoznačne stojí proti Snokeovej stráži, takže aspoň v tomto bode je jasné, že bojuje za stranu svetla.


Domov
Zdieľať
Diskusia