Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 14:20
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

K strašidelnému Halloweenu s Michaelom Myersom sa po Jamie Lee Curtis pridáva aj herecká posila zo seriálu Orange Is the New Black

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

K Jamie Lee Curtis sa pridáva čoraz viac hercov.

Len nedávno sme vám predstavili desať najočakávanejších hororov nasledujúceho roka. Ak ste si zoznam prebehli, alebo aspoň sledujete dianie vo filmovom svete hororov, viete, že nás čaká ďalší počin zo série Halloween. V našom poslednom článku sme si povedali, že snímka bude ignorovať všetky sequely a bude priamo nadväzovať na Carpenterov originál. Teší nás aj fakt, že sa opäť objaví herečka Jamie Lee Curtis v ikonickej role Laurie Strode a v neposlednom rade nás zaujal prístup tvorcov - menej krvavých scén, ale budovanie atmosféry, strach a neistota v duchu originálu. 

Herečka Judy Greer si zahrá Karen Strode, teda dcéru Laurie, no a dnes už môžeme s istotou povedať, že sa do obsadenia pridáva aj Andi Matichak (Orange Is the New Black), ktorá stvárni, opäť dcéru, vyššie spomenutej Karen. Snímka je na dobrej ceste a sme zvedaví, kto sa k nej ešte pripojí. V kinách ju uvidíme 19. októbra (říjen) 2018.

K strašidelnému Halloweenu s Michaelom Myersom sa po Jamie Lee Curtis pridáva aj herecká posila zo seriálu Orange Is the New Black
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia