Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 10:17
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Jon Watts zrežíruje aj druhú časť Spider-Mana s Tomom Hollandom. Kedy sa začne natáčať a uvidíme aj ďalšiu Gwen?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Internetom kolujú zvesti, že by sa mala objaviť aj Spideyho známa školská láska Gwen Stacy.

Len pred niekoľkými dňami bolo oficiálne potvrdené, že už v júni budúceho roka by mala padnúť úvodná klapka pokračovania Spider-Mana, ktorého si opäť zahrá Tom Holland. Zatiaľ nie je známe, o čom príbeh bude alebo kto sa stane jeho antagonistom, no objaviť by sa mala postava známa predovšetkým z predošlých filmov o Spider-Manovi, a to Gwen Stacy, školská láska Petera Parkera. 


Sequel nám v roku 2019 prinesie Jon Watts, režisér Spider-Man: Homecoming. Watts zvládol svoju prácu na jednotku, keď nám v lete predstavil svoju osviežujúcu komiksovku v štýle teenagerských komédií z 80. rokov. O túto informáciu sa s fanúšikmi na brazílskom Comic-Cone podelil Kevin Feige, prezident Marvelu. O Wattsovi sa ako o režisérovi sequelu Spider-Man: Homecoming hovorilo už od premiéry snímky v kinách v júni tohto roka. Čo sa týka kastingu pre pokračovanie filmu o pavúčom mužovi, internetom už niekoľko dní koluje nahrávka s konkurzom mladej francúzskej herečky s menom Louna na postavu Gwen Stacy. Ide o školskú lásku Petera Parkera, známu ako z komiksov (tu sa z nej stala superhrdinka s prezývkou Spider-Woman či Captain Gwen), tak aj z filmových spracovaní.

Postava Gwen sa objavila vo filme Spider-Man 3, kde ju stvárnila herečka Bryce Dallas Howard, a ďalej v snímkach Amazing Spider-Man (2012) a Amazing Spider-Man 2 (2014), v ktorých sa do tejto postavy prevtelila Emma Stone (La La Land, Zombieland). Aj keď na základe komiksov by malo ísť o modrookú slečnu s blond vlasmi, Marvel by kľudne mohol urobiť výnimku, rovnako, ako to najnovšie spravil pri postavách Mary Jane (Zendaya) a Neda Leedsa (Jacob Batalon). Teoreticky by tak mohlo ísť o výmennú študentku na Peterovej škole.

Jon Watts zrežíruje aj druhú časť Spider-Mana s Tomom Hollandom. Kedy sa začne natáčať a uvidíme aj ďalšiu Gwen?
Zdroj: Sony

Tak čo, ste zvedaví, ktorá herečka sa nakoniec predstaví ako Gwen Stacy? Ako sa vám páčila snímka s podtitulom Homecoming? Tešíte sa na jej pokračovanie, alebo je vám skôr ukradnuté?

Domov
Zdieľať
Diskusia