Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017 o 11:44
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorca známeho sci-fi Battlestar Galactica natočí seriál o súperiacich vesmírnych programoch medzi USA a Sovietskym zväzom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorca Star Treku či Outlandera má nový projekt.

Ronald D. Moore, zodpovedný napríklad za sci-fi seriál Battlestar Galactica, sa zameria na nový projekt. Spoločnosť Apple si uňho objednala seriál, ktorý sa bude zaoberať tým, čo by sa stalo, ak by globálna súťaživosť vo vesmírnych programoch medzi USA a Sovietskym zväzom nikdy neskončila.

Tvorca známeho sci-fi Battlestar Galactica natočí seriál o súperiacich vesmírnych programoch medzi USA a Sovietskym zväzom
Zdroj: The Sci-Fi Channel

Moore je na podobné látky expert, keďže jeho portfólio obsahuje také sci-fi a seriálové klasiky, ako Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Voyager, Star Trek: Deep Space Nine, Caprica, Carnivále či Outlander. Jeho najčerstvejší projekt Philip K. Dick’s Electric Dreams by si mal odbiť premiéru prostredníctvom Amazonu 12. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia