Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 12:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Animovaná Rodina Addamsovcov má dátum premiéry a možno aj prvého herca. Nadabuje excentrického Goméza Oscar Isaac zo Star Wars?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si Oscara Isaaca do roly Goméza priali už dlho. Teraz sa im to možno splní.

Nie je žiadnym tajomstvom, že filmári sa snažia opäť oživiť legendárnu Rodinu Addamsovcov, tentokrát v podobe animovaného stop-motion filmu. Snímku zrežíruje Conrad Vernon (Sausage Party) a už máme aj dátum premiéry. Morbídna rodinka bude v kinách zabávať od 11. októbra (říjen) 2019. Tým pádom sa pobije o divákov s celovečerným rebootom klasického hororového seriálu Are You Afraid of the Dark? a s adaptáciou románu The Goldfinch.

Animovaná Rodina Addamsovcov má dátum premiéry a možno aj prvého herca. Nadabuje excentrického Goméza Oscar Isaac zo Star Wars?
Zdroj: Lucasfilm/Disney

Čo sa týka hereckého obsadenia, možno by sme už na zozname mali prvé meno. Goméza Addamsa by totiž veľmi rád nadaboval Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), ktorý už údajne rokuje so štúdiom. Podľa štúdia MGM chcú najprv doklepnúť zmluvu s Isaacom a následne sa vrhnúť na obsadenie zvyšných členov rodiny.

Je pravdou, že Isaac bol od začiatku veľkým fanúšikovským favoritom pre rolu Goméza. Celé to začalo tweetom, ktorý sa stal virálnym, keďže fanúšikom sa nápad Isaaca ako Adamsa a Evy Green ako Morticie zdal absolútne neodolateľný. Dúfajme teda, že sa čoskoro dočkáme aj oznámení o zvyšnom castingu. Ani za tú Evu Green by sme sa nehnevali.

Domov
Zdieľať
Diskusia