Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 13:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Z práve premierujúceho akčného fantasy Bright bude v rámci streamovacích spoločností prvá filmová séria! Netflix totiž potvrdil pokračovanie

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix zas a znova prepisuje históriu.

Žiadna zo streamovacích spoločností sa doposiaľ nepokúsila vytvoriť filmovú sériu. A pokiaľ mal s týmto odvážnym krokom prísť niekto ako prvý, bolo hádam všetkým jasné, že pôjde o Netflix. Riskovanie je pre nich zdá sa veľkým adrenalínom, ale v každom prípade dúfame, že pôjde o úspešné posunutie sa vpred. Bohužiaľ sa nemôžeme ubrániť ani menším obavám, pretože prvé názory kritikov voči policajnému fantasy Bright neboli práve pozitívne. Vlastný názor si však každý z nás spraví až po zhliadnutí snímky, no nie?

O réžiu Bright sa postaral David Ayer (End of Watch, Fury, Suicide Squad) a vo filme uvidíme herecké hviezdy, ako Willa Smitha, Joela Edgertona, no taktiež aj Noomi Rapace, Lucy Fry či Édgara Ramíreza. Bright z trailerov pôsobil ako mimoriadne nápaditá akcia, plná špinavej atmosféry, rasizmu, no taktiež aj bezstarostného humoru. Príbehovo sa pozrieme na policajné duo tvorené človekom (Will Smith) a orkom (Joel Edgerton), ktoré sa dostane k vysoko nebezpečnému prípadu. Spoločnými silami preto musia ochrániť mesto plné ľudí, elfov, orkov a víl. 



Domov
Zdieľať
Diskusia