Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 14:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chémia medzi Mulderom a Scullyovou je stále neuveriteľne citeľná, o čom nás presvedčí aj pútavé video zo zakúlisia 11. série Aktov X

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem skvelého video-nahliadnutia na natáčanie si môžete vychutnať aj niekoľko desiatkov čerstvých fotiek.

Agenti Fox Mulder (David Duchovny) a Dana Scullyová (Gillian Anderson) sú späť. S ich návratom v 11. sérii kultového seriálu Akty X sa môžeme tešiť na 10 nových epizód, v ktorých budú pátrať po svojom synovi Williamovi, pričom jeho nájdenie je pre vyriešenie ďalších mysterióznych udalosti kľúčovou prioritou. Od premiérovej epizódy prvej série z roku 1993 až do dnešného dňa sa stal seriál Akty X globálnym hitom a behom svojich desiatich sérií získal 16 cien Emmy a 5 Zlatých glóbusov. Vo svojich úspechoch podľa všetkého plánuje pokračovať aj naďalej.

Patríte medzi verných fanúšikov všetkých sérii? Budete sledovať aj najnovšiu jedenástu? V prípade, že ste si na predošlé otázky odpovedali áno, určite vás poteší várka čerstvých fotografií (zameriavajúcich sa najmä na prvé dve epizódy) a takmer päť minút dlhé video zo zákulisia. V seriáli okrem Duchovného a Anderson uvidíme aj Mitcha Pileggiho, Williama B. Davisa, Annabeth Gish, Lauren Ambrose, Veronicu Cartwright, Barbaru Hershey či Haleya Joel Osmenta. Premiéra nových epizód je plánovaná na začiatok roka 2018, presnejšie na 3. januára (leden).


Domov
Zdieľať
Diskusia