Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2017, 17:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Biografická komédia od Netflixu nám rozpovie bláznivý príbeh kultového satirického časopisu, ktorý sa vysmieval úplne každému

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

A Futile and Stupid Gesture dorazí už začiatkom budúceho roka.

National Lampoon bol americký humoristický magazín, ktorý vznikol v 70. rokoch a odštartoval výrobu celého mediálneho impéria. Okrem časopisu sa začali nakrúcať filmy (napr. Caddyshack či Animal House), vznikali programy pre rádio či divadlo. Pre žurnalistov nebolo nič sväté a navážali sa do všetkého možného (od feministiek, cez katolíkov až po disneyovské postavičky), čím si samozrejme vyslúžili aj nenávistné reakcie.

Za celým projektom stál istý Doug Kenney a snímka A Futile and Stupid Gesture je komediálnou biografickou snímkou o ňom, jeho priateľoch a budovaní spomínaného impéria. Film nakrútil David Wain (Wet Hot American Summer: Ten Years Later) a zahrali si v ňom Domhnall Gleeson, Emmy Rossum, Paul Scheer, Seth Green, Will Forte či Natasha Lyonne. Netflix nám snímku doručí 26. januára (leden) 2018.

Biografická komédia od Netflixu nám rozpovie bláznivý príbeh kultového satirického časopisu, ktorý sa vysmieval úplne každému
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia