Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2017, 12:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jaskynný človek Dug vyzve v animáku od tvorcov Wallace & Gromit na súboj zlého Lorda Nootha, aby jeho kmeň mohol aj naďalej žiť v pokoji

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší vydarený trailer novej animovanej komédie Nicka Parka.

Jaskynný človek Dug a jeho kmeň by si možno žili v pokoji, keby sa jedného dňa neobjavil zákerný Lord Nooth. Ten oznámi, že doba kamenná je preč a nastupuje doba bronzová. Dug by však rád ostal žiť tak, ako predtým. Rozhodne sa teda Lorda Nootha vyzvať na zápas. Pokiaľ Dug a jeho priatelia vyhrajú, zachránia svoj domov a budú môcť žiť aj naďalej v pokoji.

Animovaná komédia Early Man sa nám už predstavila viacerými trailermi. Za celým projektom stojí známy Nick Park (Shaun the Sheep, Chicken Run) a postavičkám hlasy prepožičali herci, ako Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams, Timothy Spall, Richard Ayoade či Selina Griffiths. Na Slovensku sa snímky dočkáme 22. februára (únor) 2018. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia