Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2017, 11:39
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Sólovka Bumblebeeho sa údajne vykašle na veľkoleposť a ponúkne najmä emócie či srdce. Bude to znamenať pre Transformerov zmenu k lepšiemu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rukopis Michaela Baya už poznáme a všetky časti boli na jedno kopyto. Prinesie nový tvorca zmenu?

Je tu medzi nami niekto, kto sa teší na ďalšiu porciu Transformerov? Spin-off Bumblebee: The Movie dorazí do kín takto o rok, konkrétne 27. decembra (prosinec) 2018, no a my sme naozaj zvedaví, ako to so snímkou dopadne. Istý je fakt, že sa sága Transformerov stáva vlastným filmovým vesmírom a my sa dočkáme viacerých projektov - či už pokračovaní, alebo spin-offov. Režisér Travis Knight (Kubo and the Two Strings) ale hovorí, že jeho film bude od klasických Bayových Transformerov odlišný, pretože chce sérii vdýchnuť nový život a pristúpiť k nej, ako k niečomu oveľa menšiemu: 

„Transformers sú skutočne masívna a finančne nákladná sága a ja sa chcem sústrediť len na malinký kúsok plátna. Všetko, o čo som sa snažil v Laike (v ktorej je CEO a pracoval na Kubovi) - hľadanie artistického prekrytia svetla s temnotou, intenzity a tepla, humoru a srdca - chcem priniesť aj do Transformerov.“ Dej snímky ešte stále zostáva záhadou, no pravdou je, že Bumblebee má oveľa menší rozpočet (stále pomerne vysokých 102 miliónov), čo súhlasí s Knightovým vyjadrením. Viac už nájdete v tomto vlákne.

Sólovka Bumblebeeho sa údajne vykašle na veľkoleposť a ponúkne najmä emócie či srdce. Bude to znamenať pre Transformerov zmenu k lepšiemu?
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia