Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017, 14:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vrátil by sa Hugh Jackman niekedy do úlohy Wolverinea? „Možno, ak by to bol muzikál,“ odkázal herec

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Žeby fanúšikom svitla menšia nádej?

Hugh Jackman sa už viackrát vyjadril, že filmom Logan sa definitívne rozlúčil s rolou Wolverinea. Napriek tomu sa však v kuloároch povráva, že Disney by po odkúpení Foxu rado videlo známeho mutanta bok po boku s Kapitánom Amerikom v Avengers 4. A samozrejme, radi by boli, ak by si Wolverinea strihol práve Jackman. Na tieto dohady napokon reagoval aj samotný herec a vyhlásil, že stále platí jeho vyjadrenie: „Už žiadny Wolverine. To vám môžem povedať rovno.“

Vrátil by sa Hugh Jackman niekedy do úlohy Wolverinea? „Možno, ak by to bol muzikál,“ odkázal herec
Zdroj: 20th Century Fox

Pre fanúšikov však predsa len svitla menšia nádej. Pokiaľ by sa totiž Wolverine vrátil v muzikálovej forme, Jackman by sa možno dal nahovoriť. Pri propagácii svojho najnovšieho muzikálu The Greatest Showman, Jackman dodal, že má na prípadný muzikál s týmto mutantom v hlavnej úlohe hneď niekoľko nápadov.

Svet, v ktorom by sa príbeh odohrával vykreslil v štýle snímky Blues Brothers, kde by Wolverine do rytmu hudby rozsekával fľaše, ktoré by po ňom diváci hádzali. Samozrejme, hovoril viac-menej žartovne, keďže predstava, že by niekto chcel sfilmovať muzikál zo sveta X-Men, je predsa len pomerne nereálna. Hoci na výsledok by sme osobne boli zvedaví. A ktovie, možno sa časom podobne originálneho projektu skutočne dočkáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia