Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018 o 13:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Vstúpte do magického sveta disneyovky A Wrinkle in Time a nechajte sa vďaka ďalšej lákavej ukážke unášať krásou fantastických galaxií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hviezdne obsadenie, atraktívny vizuál a prísľub jedného úžasného dobrodružstva. Nadchádzajúca snímka od štúdia Disney vnadí novou upútavkou.

Od posledného televízneho spotu pre dobrodružné fantasy A Wrinkle in Time neubehol ešte ani jeden celý týždeň a my sa už vďaka štúdiu Disney môžeme pokochať ďalším. Ten najnovší je však oproti tomu predošlému o niekoľko sekúnd dlhší a na našu radosť odhaľuje aj poriadnu porciu doposiaľ nevidených záberov.

Tešiť sa tak môžeme na skvelé obsadenie, atraktívny vizuál a tiež prísľub úžasného príbehu, ktorý v sebe ukrýva obrovskú galaxiu plnú neobyčajných planét a bytostí. Aby sme vás teda zbytočne nezdržovali, tak v závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. marca (březen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia